Adult cam2cam roulette Updating laptop bios

It turns on, the lights are on, only the light from hdd stays about 1 sec on after that it turns off, cooler doesn't turn on at all and the screen is black. There is plastic screw somwhere near the RAM slots. I then replaced the HDD and immediately the Windows process started and everything was back to normal. Then try to turn on the device using only the charger ( do not attach the battery). Otherwise, open up the bottom casing of your laptop where you can see Hard drive and RAM units. If it didn't work either, then it may be the RAM slots causing this problem. The start screen appeared so I was able to eliminate any problem with the screen itself. (Read temp profile for chip for more accurate info) 8. I am having similar problem with my ASUS laptop A43SD after flashing to new bios version 208 using the EZ flash ultility in the CMOS. after taking the DC power supply out and unplugging the AC power supply ; hold main power button down for 2 minutes. and then pushing power button again like a nornal turning on process and it worked out!

Shut the lid like always and the next time I went to use it it did the exact same thing yours did. And also CPU fan worked endlessly giving a hint that motherboard was working. I dismantled the laptop completely and separated motherboard from other components. Hey guys have had asus for a year or so sometimes deleting or uninstall programs can cause this what I found that works is plugging it directly into the Internet turn it on and leave it there on charge asus will automatically connect to the asus server after a while things will start to happen you'll slowly gain access then you can repair Good day to all. I tried disconnecting Power Charger from Power Outlet... then pushing down the Power Button for about 2 mins... Armed with the above information, go to the Dell web site and download the appropriate driver(s) for your particular computer.So far so good, but you will notice that the download is a Windows executable. It turns on, the lights are on, only the light from hdd stays about 1 sec on after that it turns off, cooler doesn't turn on at all and the screen is black. When you held power button on, did u remove the battery? Then keep pressing Fn F5 simultaneously and hold, press the start button. They also have the possibility to enter the BIOS pressing the DEL button repeatedly immediately after starting.

Basically it may weaken solder contacts and with reflow you can fix it. Hope this help someone who need some info." Sorry for my English (google translator). Only need to press the power button for a minute or more. It worked for my notebook Asus Q550L, but I suspect all about Asus UEFI boot.

This problem is related to RAM units First you should turn off your device, unplug the charger and remove the battery Then hold the power button for at least 30 seconds. I disconnected the hard drive then booted up the laptop. Isolated this chip by covering other electronic components by using alufoil with capton tapes. Heated GPU using hot air gun by monitoring the temperature. Needed to heat it up to 220deg celcius and maintain it for 1-2min.

I don't know what to do anymore, I tried everything: hold the power button, take out the hdd, take out the optical drive, switch the ram, verified all the connectors to mainboard, take out the bios battery, even reflow the gpu. Hi fellas My name is Saeed I had the same problem last night. In BIOS, to load the default values ​​or go to System Administration and change to Enable LEGACY not to charge the Win8 image (also to add USB boot, watch videos on youtube).

The first step is to get information about your current system.

In Ubuntu you can check the BIOS version with the following two commands: You need information about your computer's hardware when querying the manufacturer's website.

Visit Stack Exchange I have installed Ubuntu 11.10 on a vista laptop, but Dell is providing the BIOS update in format currently my bios version is A09 but on the driver download site the latest version of bios is A011. My laptop information: E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2919-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2919 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2930-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2930 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2929-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2929 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1180-dev-0x0832-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1180-dev-0x0832 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x294a E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2448 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2946 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2940 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2942 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1002-dev-0xaa28-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1002-dev-0xaa28 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1002-dev-0x95c4-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1002-dev-0x95c4 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x14e4-dev-0x1698-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x14e4-dev-0x1698 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2936-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2936 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2935-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2935 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2934-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2934 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x293a-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x293a E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1180-dev-0x0822-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1180-dev-0x0822 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1180-dev-0x0592-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1180-dev-0x0592 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1180-dev-0x0852-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x1180-dev-0x0852 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x4232-subven-0x8086-subdev-0x1321 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x4232 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x293e-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x293e E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2a40-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2a40 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2937-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2937 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2938-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2938 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2939-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2939 E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x293c-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x293c E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2a41-subven-0x1028-subdev-0x029f E: Unable to locate package pci-firmware-ven-0x8086-dev-0x2a41 Other answers posted to this question may work with older hardware, but I posted this after my experience of upgrading the BIOS of a Dell Inspiron 7520 (vintage 2012).